Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar çalışmalarını anlattı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar yaptıkları çalışmaları düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle paylaştı.


ERZURUM 11.12.2019 18:52:00 0
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar çalışmalarını anlattı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar yaptıkları çalışmaları düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle paylaştı. Sunar hem yapılan faaliyetler hakkında bilgi verirken hem de yapmayı planladıkları projeler hakkında konuştu.

Göreve geldikleri günden beri durmadan çalıştıklarını ifade eden Muhammet Sunar, “ Her belediyenin her bölgenin kendine has problemleri vardır. Dolayısıyla bu problemleri halledebilmek, çözümler üretebilmek gerekir. Palandöken Belediyesi göreve geldiğimizden beri toplamda 18 bin civarında asfalt döktük. Bu asfaltın yaklaşık 15 bin tonu seri asfalt geriye kaan kısım ise bozulan asfaltların onarımı yönünde olmuştur. Yanısıra 20 bin metre civarında bordür ve 20 bin metrekare kaldırım taşı döşemiş bulunmaktayız.

Köylerimize cami, taziye evi, imam evi şeklinde önemli tadilatlarımız oldu. Yine bir köyümüzde su baskınına karşı bir kanal yapıldı. Ayrıca ilçemizde bulunan camilerin bakım ve onarımı, temizlenmesine kadar her şeyi elden geçirdik. “ diye konuştu.

Yenişehir semtinde bulunan birinci ve ikinci marketlerin yerine yapılacak olan projenin esnafı mağdur etmeyeceğini belirten Sunar: “ Yapılacak olan projede esnafımız oluşturulacak olan konteynerle de işlerine devam edecekler. Esnafımız bu süreçte mağdur olmayacak ve işlerine devam edecek” dedi.

Başkan Sunar, son olarak çalışmalarının devam ettiğini ve yeni projelerin yolda olduğunu belirtti.

 


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!

SON DAKİKA