Oyunla Öğretim Sunan Azoomee Türkiye’de


TANITIM 20.03.2020 10:33:00 0
Oyunla Öğretim Sunan Azoomee Türkiye’de

Koronovirüs’ün yayılmasını önlemek için çocuklarla beraber bir süre evlerde olacağımız şu günlerde, evde çocukların eğitim ve öğretimine devam etmek isteyen anne babaların tüm dünyada tercih ettiği Azoomee, Türkçe dahil 9 farklı dil seçeneğiyle Türkiye’de de ailelerin kullanımına sunuldu.

20 Mart 2020, İstanbul – 20 milyondan fazla abone ve çocuklar için 150’den fazla dijital eğitici oyun içeren Londra merkezli Azoomee, 4-8 yaş arası çocuklar için bilimden kodlamaya yaratıcılığı geliştiren oyunlardan aksiyon ve maceraya kadar geniş bir yelpazede öğretimi oyunlaştırarak sunuyor. Problem çözme, mantık ve strateji oyunları, ilham veren videolar ve üreterek öğreten kendin yap aktiviteleri ile ön plana çıkıyor.

 

4-8 yaş çocukları olan aileler tarafından tercih edilen dijital eğitici çocuk oyunları platformu Azoomee, aynı zamanda dünyaca ünlü eğlenceli öğrenme kanalı Da Vinci TV’nin oyun tabanlı öğrenme sunan mobil uzantısını oluşturuyor. Azoomee’ye tüm App Store’lar, 2016 ve üzeri model Samsung TV’ler ve tüm Apple TV’lerden ulaşılabiliyor.

Çocuklarda merak ve öğrenme isteği uyandırıyor

Çocuklarda merak ve öğrenme istediği uyandıran birçok oyun ve video içeren Azoomee’nin tüm içerikleri çocukların dünyayı güvenle keşfedebilmeleri için özenle seçiliyor. Yalnızca mobil cihazlar ve web üzerinden mobil uygulama ile sunulan Azoomee, çocukların gelişimi ve eğitimi için en güvenli, eğlenceli ve kaliteli içeriği bir arada barındırıyor.

 

- Kodlama, Bilim, Matematik ve Sayılar

Azoomee, çocukların sevdiği eğlenceli öğrenme aktiviteleri ve 21. yüzyıl becerilerini desteklemek için geliştirilen matematikten kodlamaya, astronomiden arkeolojiye kadar birçok oyuna sahip. Çocuklar, kodlama ve bilgisayar bilimi kavramları ve temellerini öğrenirken oyunlarda ilerledikçe kodlama dillerini geliştiriyorlar.

 

- Bulmacalar, Mantık ve Problem Çözme

Bulmaca ve problem çözme oyunları, çocukları geliştirmeye, mantık ve muhakeme becerilerini kullanmaya teşvik ediyor. Çocukların üstesinden gelmeyi sevdikleri oyunları seçen Azoomee’de çocuklar, seviyeleri ilerledikçe yeni beceriler kazanıyor. Her seviyede bir mantık yürütmesi gereken bulmacaları çözen çocuklar, her seviyede eğlenirken bazı oyunlarda yerçekimi ve denge gibi fizik kavramlarını kullanarak yeni bir öğrenmeyle sonuca ulaşıyor.

 

- Strateji, Meydan Okuma ve Zeka Oyunları

Azoomee’nin meydan okuma ve strateji oyunları çocukları yeteneklerini test ederek ilerlemelerine teşvik ediyor.

 

- Yaratıcılık

Azoomee, çocuklar için onlarca sanat etkinliği ve yaratıcı başlık içeriyor. Giydirme oyunları, boyama uygulamaları, müzik aletleri ve sanat stüdyosunda çocukların yapabileceği yaratıcılıklarını ön plana çıkaran oyunlar yer alıyor.

“Oomee” karakteri ile kendi avatarını yarat

Azoomee’nin ünlü Oomee karakteri oyunlarda çocuklara eğlendirerek eşlik ediyor. Çocukların kendi tercihlerine göre kişiselleştirebildikleri Oomee karekteri ile kendi avatarlarını yaratarak oyunları deneyimliyorlar.

Çocuklar için her şey güvenli ve tek noktada

Her hafta yeni oyunlar ve videolar eklenen Azoomee, her çocuk için tamamen kişiselleştirilmiş profiller ve ebeveyn denetimiyle tamamen güvenli mesajlaşma özellikleri sunuyor.

Dünya genelinde ebeveynlerin güvendiği uygulama

kidSAFE Seal Programı ile COPPA sertifikalı olan Azoomee, aynı zamanda PİN korumalı ebeveyn denetimleri ile Made for Mums Altın Ödül sahibi. BAFTA’ya aday gösterilen Azoomee, NSPCC (The National Society for the Prevention of Cruelty to Children) tarafından da destekleniyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA