Orka Banyo Unıcera’da Yeni Dönem Banyo Trendlerini Tanıtacak


TANITIM 4.03.2020 13:18:00 0
Orka Banyo Unıcera’da Yeni Dönem Banyo Trendlerini Tanıtacak

Çeyrek asrı aşkın süredir banyo mobilyaları sektöründe estetik çözümler geliştiren ORKA Banyo, alanında dünyanın en büyük ikinci buluşma noktası olan UNICERA’da yeni tasarımlarını, teknolojilerini ve banyo trendlerini tanıtacak. 10-14 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleşecek olan fuarda ORKA Banyo, Milano'daki ofisi Aksu/Suardi ile başarılı tasarımlara imza atan tasarımcı Sezgin Aksu işbirliğinden doğan yeni ürünlerini de sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

Banyo mobilyaları sektöründe yenilikçi tasarımlara imza atan ve bugünün modern banyolarını gün yüzüne çıkaran ORKA Banyo, Unicera’da dünyadaki son trendlere göre hayata geçirdiği Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarını sergileyecek. Yeni renkler, yeni kapaklar ve modüler banyo mobilyalarının sergileneceği fuarda özellikle doğal taş ve pastel renklerden oluşan sade, şık ve rahat kullanıma yönelik banyo mobilyaları ön planda olacak. Dünyastandartlarında kalitede, esnek kullanım alanlarına sahip, çevre sağlığına önem veren, kolay kurulumu olan, modüler ve konforlu ürünler üreterek banyo mobilyaları pazarına ilham veren marka, yenilikçi banyo mobilyalarının yanı sıra ‘ORKA Plus’ koleksiyonu ile armatür ve aksesuar gibi banyo tasarımına dair bütün ürün gruplarını da Unicera’da sergileyecek.

Sektörün merakla beklediği Sezgin Aksu koleksiyonları Unicera’da

Modernin izini süren koleksiyonlarla banyo tasarım trendlerine yön veren ORKA Banyo, tasarımcı Sezgin Aksu işbirliğiyle kendi sektöründe bir ilke imza atarak yaşam alanlarına hızla yansıyan ‘özel tasarımı’ banyolara taşıyacak. Milano'daki ofisi Aksu/Suardi ile başarılı tasarımlara imza atan tasarımcı Sezgin Aksu, sektörün merakla beklediği tasarımları ‘Boxes’ ve ‘CYO (Create Your Own)’ koleksiyonlarını Unicera’da tanıtacak.

Teknolojiyi tasarımla buluşturan lider Türk markası

Banyo mobilyası sektöründe geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünlerle 27 yılı geride bırakan ORKA Banyo, üretim faaliyetlerini gerçekleştirdiği Düzce’deki 22.000 m2 fabrikasında 240 kişiyi aşan istihdamı, güçlü ihracat yapılanması ile alanında sektör lideri olarak hizmet veriyor. Yıllık ortalama 540 bin modül banyo mobilyası üretimi gerçekleştiren ORKA Banyo, Türkiye’de 81 ilde 450’den fazla satış noktası ile tüketicisiyle buluşuyor. Dünya standartlarında kalitede esnek kullanım alanlarına sahip özgün tasarımlarıyla ORKA, aynı zamanda uluslararası pazarda başta Avrupa olmak üzere 71 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Daha esnek ve hızlı üretim yapabilmek için sistem, makine, hat, bina ve insan kaynağı yatırımlarına devam eden ORKA Banyo, Düzce’deki üretim tesisinin kapasitesini %30 oranında artırıyor. Yeni lojistik deposu ve makine yatırımlarını 2020’de faaliyete geçirecek olan marka, artan kapasitesinin getirmiş olduğu üretim avantajını ihracat getirisine dönüştürmeyi ve ihracatta %45 oranında büyümeyi hedefliyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA