Ömeroğulları ve Yönetiminden Pasinler Derneğine ziyaret

( BEDFE ) Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve Yönetim kurulu üyeleri Çarşamba Pazarında bulunan Pasinler Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ettiler.


KÜLTÜR SANAT 24.11.2019 13:40:00 0
Ömeroğulları ve Yönetiminden Pasinler Derneğine ziyaret

( BEDFE ) Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve Yönetim kurulu üyeleri Çarşamba Pazarında bulunan Pasinler Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ederek geleneksel olarak devam eden limonlu çay eşliğindeki sohbet toplantısına katıldılar.


Pasinler Kültür ve yardımlaşma dayanışma derneğinde dernek üyeleriyle sohbet eden Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları  sohbetteki konuşmasında ;" Yöresel kültürlerinden kopmadan içinde bulundukları şehir hayatına katkı sağlama amaçlı kurulan;  Erzurum il ilçe ve köyleri kültür, eğitim yardımlaşma ve dayanışma içinde çalışmalarını yürüten derneklerimiz , Bursa'ya sayısız katkı sağlıyor. Bursa'da bulunan Erzurum il, ilçe ve köylerimizin  kültürlerini yaşatma ve yadımlaşma   derneklerimizin hepsi Bursa'da güzel etkinliklere ve çalışmalara kültürümüz açısından büyük destekler sağlıyorlar. Bu derneklerimiz içerisinde Pasinler derneğimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz bir çok başarılara imza atmışlardır,BEDFE) Bursa Erzurum dernekleri federasyonu olarak Bursada bulunan  ve faaliyetlerini sürüdüren bütün derneklerimizede başarılar diliyoruz. " dedi.

Bursa Pasinler Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği Başkanı Ensar Şahiner'de Genel Başkan Ömer Ömeroğulları'na ve yönetim kurulu üyelerine derneklerini onurlandırdığı ve ziyaretlerinden memnunluk duyduklarını dile getirdi.
 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA