ÖMEROĞULLARI; DADAŞ ASLA VEFASIZ OLAMAZ

BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları . Geçtiğimiz ay organize edilen “Palandöken Uludağ Buluşması”na desteklerini esirgemeyen Erzurumlu ve Bursalı Bürokrasiye, Bizleri yalnız bırakmayan Bursa'daki Erzurum'u temsil eden derneklerimize teşekkür ederim


GÜNDEM 9.12.2019 18:50:00 0
ÖMEROĞULLARI; DADAŞ ASLA VEFASIZ OLAMAZ

ENVER GÜLER / BURSA --- BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları . Geçtiğimiz ay organize edilen “Palandöken Uludağ Buluşması”na desteklerini esirgemeyen Erzurumlu ve Bursalı Bürokrasiye, Bizleri yalnız bırakmayan Bursa'daki  Erzurum'u temsil eden   derneklerimize  şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, BEDFE Genel Başkanı Ömeroğulları  “Vefa, Dadaşlığın bir gereğidir. Çünkü Dadaş asla vefasız olamaz.” dedi.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI


Geçtiğimiz ay Bursa'da Palandöken Uludağ buluşması 4.  Erzurum tanıtım günlerinde Erzurumluları bir araya getirmek, yöresel ürünleri tanıtmak,kaynaştırmak adına “Birlik ve Beraberliği ” organize ettiklerini anımsatan Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları, “Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Palandöken Uludağ Buluşmasını organize ederek, Bursa'daki Erzurumlu hemşehrilerimizi bir araya getirme, onların dertleriyle hemhal olma ve sorunlarından haberdar olma arzusundaydık. Bu organizasyonları  geleneksel hale getirdik.  Bu organizede bizlere yani federasyonumuza destekleriyle bizim yanımızda olan Erzurumve Bursa Valiliğine, Erzurum ve Bursa Büyükşehir Belediyesine, Kaymakamlara ve belediye Başkanlarımıza  Ayrıca Bursa'da bulunan 82 Erzurum'u temsil eden dernek başkanlarımıza, Yönetim kurumlarına, Erzurum'lu ve Bursa'lı  hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ederek, vefa gösterelim istedik.” diye konuştu.


EN ETKİN HEMŞERİ FEDEREASYONU 


BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu olarak, Türkiye’deki en etkin hemşehri Federasyonlarından birisi olduklarını dile getiren Ömer Ömeroğulları , “Bugün böyle bir başarıdan söz edebiliyorsak, bunun arkasında elbette ki birlik ve beraberlik vardır. Bursa'nın  dört bir yanında ikamet eden her bir Dadaşa ulaşmak için elimizden geleni yapıyor, bir araya gelerek güçlü olabilmek için de, tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunu yaparken bize güç veren kıymetli hemşehrilerimizi de unutmuyoruz.” dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA