KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Oltu ürünlerine yoğun ilgi

Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Palandöken Uludağ Buluşması 4. Erzurum Tanıtım Günleri Bursa Çarşamba Pazarı park alanında Oltu ürünlerini tanıttıklarını ve stanttın yoğun ilgi gördüğünü belirtti.


KÜLTÜR SANAT 9.11.2019 10:31:00 0
Oltu ürünlerine yoğun ilgi

v

Bedfe Bursa Erzurumm Dernekleri Federasyonu tarafından  bu yıl 4 . düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri Çarşamba Pazarı Park alanında  7-11  Kasım tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Kurulan stantlarda Erzurum kültürü ve Oltu  yöresel ürünleri tanıtıldı. Oltu'ya has Oltu taşından imal edilen tespih, yüzük, cerdanlık bal, peynir , tereyağı ve geleneksel el sanatları gibi birçok ürün sergilendi, hediyelik eşyalar satışa sunuldu.
Bursa'da yaşayan Erzurumluların bile sabırsızlıkla her yıl beklediği Erzurum Tanıtım Günleri, Türkiye çapında yoğun bir ilgi görüyor. Türkiye ve hatta ulusal boyutta Erzurum´un tanıtılması, görsel ve damak lezzetlerinin gözler önüne konulması Dadaşlar diyarı için önemli bir prestij konumunda. Bu sebeple burada Erzurum´un her köşesinde bulunun mükemmellikler sergilendi.

Bedfe  Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen 4.  Erzurum Tanıtım Günleri Çarşamba Pazarı Park alanında açılan Oltu  ürünleri stanttı da yoğun ilgi ile karşılaştı. Oltu  Belediyesinin organizatörlüğünde açılan stantta, Oltu'nun  birçok ürünü tüm Türkiye´ye tanıtıldı. Oltu  Belediye Başkanı Necmettin Taşçı , her fırsatta Oltu'yu ı tanıtmak için elinden geleni yapacağını vurguladı.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA