Oğuz, "Ahmet Coşkun önce kendisini aklasın"

Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Oğuz, Erzurum ve çevre illerde bir takım ziyaretlerde bulunan CHP’li milletvekillerinin ardından yaşananları değerlendirdi.


ERZURUM 11.12.2019 11:48:00 0
Oğuz,

Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Oğuz, Erzurum ve çevre illerde bir takım ziyaretlerde bulunan CHP’li milletvekillerinin ardından yaşananları değerlendirdi. Ziyaretleri esnasında gördükleri ilgiden dolayı herkese teşşekkür eden Oğuz, “Bizi çok güzel karşılayan bu insanların çok büyük dertleri var. Biz bu sorunları çözmeye Cumhuriyet Halk Partisi  olarak adayız.” dedi.

Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Oğuz, Erzurum ve çevre illerde bir takım ziyaretlerde bulunan CHP’li milletvekillerinin ardından yaşananları değerlendirdi.  Başkan Oğuz’un izlenimleri ise şöyleydi: “Erzurum merkez ve çevre illerinde milletvekillerimizle birlikte halkla buluştuk. Ziyaretlerinden dolayı hem milletvekillerimize hem de gösterdikleri ilgiden dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz.

Erzurumlu olmamalarına rağmen şehrimizi ziyaret eden Hatay, Mersin, Tekirdağ ve Artvin milletvekillerimiz Erzurum’u kendilerine şehir edindiler. Vekillerimizle birlikte  İspir ve Pazaryolu ilçelerimize ziyarette bulunduk. Bu ziyaretlerimiz esnasında çok güzel karşılandık, herkese teşekkür ediyoruz. Bizi çok güzel karşılayan bu insanların çok büyük dertleri var. Biz bu sorunları çözmeye Cumhuriyet Halk Partisi  olarak adayız.

“Türk milleti her şeyin en iyisine layıktır “

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun ziyaretimizden sonra başka bir şey bulamayıp bizim için HDP ile hareket ediyorlar demiş. Bizi terör örgütüymüş gibi göstermeye çalışıyorlar. Ovit tüneli ve diğer yapılan faaliyetleri eleştirdiğimizi ve onların gereksiz olduğunu söylediğimizi ileri sürüyorlar. Böyle bir şey yok bunların hepsi yalan. Bu vatana yapılan her türlü hizmet kutsaldır. Bu hizmetleri kim yaparsa yapsın hepsi bizim insanımızdır. Hizmet yapan herkese teşekkür ediyoruz. Ne genel başkanımız ne milletvekillerimiz ne de bizler yapılan hizmetler neden yapıldı demeyiz. Türk milleti her şeyin en iyisine layıktır. Bize huzur ve refah getirecek iktidarlara ihtiyacımız var. Bu huzur ortamı da bizlerde var. Bu tarz iftiralar bizim iktidara yürümemizi engellemek içindir.”

“Bizler her platformda varız”

Millet hizmetin iftira atarak yapılmayacağını dile getiren Bülent Oğuz, “Önce İspirde satılan hurdaların hesabını versin ayrıca hakkında bir sürü açılmış dosyalar var onları açığa kavuştursun. Bizlere karşı yaptığı iftiralar bunları aklamayacaktır. Bizler bu vatana, devlete hizmet etmek için her platformda varız. Bu tarz söylemleri kendilerine iade ediyoruz. Bu insan önce kendisini aklasın. Bu konuyla alakalı suç duyurumuzu da yaptık.” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA