Gemlik'te bayrak saldırısına tepki

Gemlik

Nusaybin'deki bayrak saldırısı, Gemlik'te bayrak dağıtımı ve birlik mesajlarıyla protesto edildi.

Bayrağa Saldırıya Ortak Tepki
Mardin'in Nusaybin ilçesinde Türk Bayrağı'na yönelik saldırı, Bursa'nın Gemlik ilçesinde derin bir tepkiyle karşılandı. Ay yıldızlı bayrağın milletin onurunun ve bağımsızlığın simgesi olduğu vurgulanarak, bu tür eylemlerin kabul edilemez olduğu ifade edildi.

Meydanda Bayrak Dağıtımı
Yaşanan olayın ardından Gemlik Belediyesi, çarşı meydanında bir bayrak dağıtım etkinliği düzenledi. Etkinlik, vatandaşların bayrağa ve milli değerlere sahip çıktığı bir dayanışma anına dönüştü.

Başkan Deviren'den Birlik Mesajı
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, "Bu ortak duruşu hep birlikte gösterdik. Bayrağımıza sahip çıkan, birlik ve dayanışmamıza destek veren tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Ortak değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ’da yüzlerce kişi aynı anda halay çekti: O anlar böyle görüntülendi
Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi
Alev alan aracı itfaiye ekipleri söndürdü
Kendisinden haber alınamayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Ağrı merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 65 tutuklama
Haberi Sesli Oku