Nuh Tepesi’nin Özel Gösterimi Oyuncuların Katılımıyla Yapıldı

Tribeca Film Festivali ve Altın Koza gibi ulusal ve uluslararası festivallerde ödülleri toplayan Nuh Tepesi filminin özel gösterimi Cinemaximum Vadistanbul’da gerçekleşti.


MAGAZİN 4.03.2020 09:03:00 0
Nuh Tepesi’nin Özel Gösterimi Oyuncuların Katılımıyla Yapıldı

Filmi, oyuncular Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve yönetmen Cenk Ertürk ile birlikte izleyen davetliler filme övgüler yağdırdı.

 

Çarpıcı hikayesiyle ulusal ve uluslararası festivallerde birçok ödül toplayan Nuh Tepesi filminin özel gösterimi 3 Mart Salı günü Cinemaximum Vadistanbul’da yapıldı. Davetliler, Nuh Tepesi’ni oyuncu Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve filmin yönetmenlik koltuğunda oturan Cenk Ertürk ile birlikte vizyon tarihinden önce izledi. Ölüm döşeğinde olan babasının son isteğini yerine getirmek için babasıyla birlikte köyüne giden Ömer’in hikayesini anlatan film, davetlilerin büyük beğenisini topladı.

 

Filmde Ömer karakterini Ali Atay, Ömer’in babası İbrahim’i Haluk Bilginer, Ömer’in eski eşi Elif’i ise Hande Doğandemir canlandırıyor. Film, ölüm döşeğindeki baba İbrahim ile onunla ve geçmişiyle hesaplaşmaya çalışan oğlu Ömer’in Nuh Ağacı'nın etrafında gelişen çarpıcı hikayesini anlatıyor.

 

Requiem For a Dream, Black Swan, Pi ve Mother gibi ses getiren filmlerin yönetmeni Darren Aronofsky’nin filme çekilmesi için büyük destek verdiği Nuh Tepesi, Cenk Ertürk’ün ilk uzun metrajlı filmi. Ertürk’ün senaryosunu da kaleme aldığı Nuh Tepesi, 6 Mart’ta vizyona girecek.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA