Nişantaşı’nda ‘Originals’ Bi Buluşma

adidas Originals’ın Nişantaşı’nda bulunan Teşvikiye No.17 mağazası yenilendi.


TANITIM 15.10.2019 09:42:00 0
Nişantaşı’nda ‘Originals’ Bi Buluşma

Modanın semti Nişantaşı’nda ikonik parçalara, geçmişten ilham alıp geleceği yansıtan modellere ve sokak stilinin en çarpıcı trendlerine ev sahipliği yapacak mağaza, aynı zamanda etkinlik takvimiyle semtte yepyeni bir kültür oluşturuyor. Yıl boyu düzenlenen aktivitelerle ses getirecek olan mağazada gerçekleşen ilk buluşma şehrin ünlü sneakerhead’lerini bir araya getirdi.

 

İkonik özelliklerini koruyarak bugüne taşıyan ve geleceğe yön veren yeni tasarımlarla trend öncüsü olan adidas Originals, şehre imzasını atmaya devam ediyor. Teşvikiye No.17 mağazasını mekanda gerçekleşecek moda, müzik ve sanat etkinlikleri ile dönüştürerek yenileyen adidas Originals, alışveriş deneyimine bambaşka bir soluk getiriyor. Önümüzdeki dönemde pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Teşvikiye No.17’deki ilk buluşma gerçekleşti.

 

Davete Ahu Yağtu, Zeynep-Volkan Demirel, Elif Boyner, Gözde Kansu-Engin Tozak, Melisa Sözen-Harun Tekin, Gaye Su Akyol, Zeynep Bastık, Zeynep Tosun, Deniz Marşan, İdil Lüleci, Berkcan Güven, Bedirhan Soral, Gizem Barlak gibi isimler katıldı.

 

ADIDAS BAZAAR İLE YENİ SOLUK DEVAM EDECEK

 

adidas’ın kültürel mirasını ve felsefesini bugüne taşıyan adidas Originals önümüzdeki günlerde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Kişiselleştirme alanı, kalıcı DJ set-up kurulumu, work-shop’ların yapılacağı community table, langırt, atari, tilt gibi oyun alanlarıyla dikkati çeken ve Gölge ve Cins gibi sokak sanatçılarının grafiti çalışmalarıyla renklenen mağazada her hafta farklı konser programı da bulunacak. Etkinlikler kapsamında 19 Ekim’de kurulacak olan adidas Bazaar etkinliği Nişantaşı’nda pazar havasında limited edition tasarımları tezgaha çıkaracak. Gün boyu renkli etkinlikleriyle adidas Bazaar özel konukları da ağırlayacak.

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!
Antalya Muratpaşa'da sokak köpeklerinin özel yaşam alanı
Manisa Büyükşehir Meclisi'nde görev bölümü yapıldı

SON DAKİKA