ÖZEL HABER

ÖZEL HABER Haberleri

NE DEMEK ULAN MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK OLAMAZ?

.


ÖZEL HABER 7.08.2022 11:01:00 0
NE DEMEK ULAN MÜSLÜMAN OLMAYAN TÜRK OLAMAZ?

Bir gün Yavuz Ağıralioğlu ile bir programda yakın düştük. Kalkarken herkesle vedalaşırken benimlede vedalaşmak zorunda kaldı. Bende "Sayın vekil Türk Dünyası ve Türk milletini yüce meclis kürsüsünde sizdende duymak istiyoruz" dedim. "Türkiyeyi kurtaracağız" yanıtını aldım, söylediklerimi tekrarla ısrar etsemde cevabı aynı verdi. Anlamamıştım...

 

Sağıralioğlunun "Müslüman olmayan Türk'e Türk ve insan demiyoruz" sözünü duyunca olay aydınlandı. Sen hangi bilgi ile buna karar veriyorsun derler adama. Tarih yazmış, yahudi, Hristiyan, şaman ve gök tengrici Türkleri hala varlar. Sen okumadıysa, bilmiyorsan onların suçu değil, senin cahilliğin.

 

Şimdi Yavuz Ağıralioğluna soruyorum;

 

Türklerin İslam şubesini destekleyip, diğer İslam olmayan şubeleri aşağılayan Türklükten çıkaran Türk milliyetçisi olabilir mi?

 

İslamda önceki Türkler, Türk ve insan değilse (galiba kendisi başka soydan geliyor, dedeleri İslamda önce doğmamış, İslam sonrası birden ortaya çıkmışlar) ki biz o Müslüman olmayan Türk soyundan geliyoruz biz neyiz?

 

Bu iki cevabı Türk milliyetçisi olarak Ağıralioğlu tuzluğundan soruyorum... Kazara bir toplantıda yan yana düşersek yüzüne karşıda soracağımı buradan ilan ediyorum.

 

Yavuzağıralioğlu senin mantığını seveyim, iyi bir mevali olarak anılacaksın. Şunu da unutma biz mevalilere yarım Türk sayıyoruz, yarım doktor gibi sorunlu ve defolusunuz diyelim. Zikrine tam atürk olmadığına göre soyunda bir devşirmelik olabilir, araştırmanın öneririm.

 

Yavuzağıralioğlu dahil kimse Türk milliyetçiliğini kullanamaz, Türk milliyetçiliğini meşrepe, mezhepe, ideolojiye, coğrafyaya sıkıştıran kim olursa olsun Türk milliyetçilerinin alanına girmesin, gitsin misket oynasın, o kadar...

 

Serdar Şahin

7 Ağustos 2022


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA