Muş'ta Ailenin Korunması ve Kadının Güçlendirilmesi Toplantısı

Muş

Vali Avni Çakır başkanlığında düzenlenen toplantıda aile koruma çalışmaları, kadının sosyoekonomik güçlenmesi ve şiddetle mücadele konuları ele alındı

Koordinasyon Kurulu Buluşması

Muş'ta "Ailenin Korunması ve Kadının Güçlendirilmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı" düzenlendi. Vali Avni Çakır'ın başkanlık ettiği toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Aile ve Kadın Odaklı Çalışmalar

Toplantıda, ailenin korunmasına yönelik çalışmaların güçlendirilmesi ve kadının sosyal ve ekonomik hayatta daha etkin rol alması için stratejiler belirlendi. Kurumlar arası iş birliğinin artırılması ve koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflendi.

Şiddetle Mücadele ve Farkındalık

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve il genelinde farkındalık ile eğitim faaliyetlerinin yaygınlaştırılması konuları detaylı şekilde ele alındı. Toplantıda bu alanlarda yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Konya Karatay'a İki Yeni Sağlık Merkezi Hizmete Açıldı
Düzce'de Motosiklet-Otomobil Çarpışması: Bir Yaralı
Eko-Tasarım rüzgârı Ege'den esti
Osmaniye'de 'Murat Kurum Bey Mahallesi' kuruluyor
Gülizar İspanya'dan Üç Ödülle Döndü
Haberi Sesli Oku