MÜSLÜM GÜRSES’İN MAHZENDEKİ ŞARKILARI SİZLERLE!.. “MAHZENDEKİ ŞARKILAR-2”

Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in sesinden ve bugüne kadar hiç duyulmamış eserlerden oluşan “Mahzendeki Şarkılar”ın devamı niteliğindeki “Mahzendeki Şarkılar 2”, “Geceler” ile dinleyicilerle buluşuyor!..


MAGAZİN 1.11.2019 10:50:00 0
MÜSLÜM GÜRSES’İN MAHZENDEKİ ŞARKILARI SİZLERLE!.. “MAHZENDEKİ ŞARKILAR-2”

90’ların sonunda kayıtları yapılan ve daha önce hiç yayınlanmamış şarkılardan oluşan devam projesi, merhum Müslüm Gürses’e saygı niteliğinde dinleyicileriyle buluşacak.

 

MÜSLÜM GÜRSES’İN “LOKOMOTİF ŞARKI”SI: “GECELER”!..

1 Kasım Cuma günü müzik platformlarında ön siparişe açılacak olan albümün öne çıkan ve dinlemeye açılacak ilk şarkısı “Geceler”.

 

Müslüm Gürses ile müzik kariyeri boyunca otuzu aşkın albüm yapan Elenor Plak’ın ve bu projenin sahibi Muhteşem Candan; o yıllarda sanatçının çok beğenerek seçtiği ve büyük bir titizlikle seslendirdiği “Geceler”i, merhumun kendi değimi ile “lokomotif şarkı” olarak tanımladığını ve başa konulduğunda bütün albümü çekeceğini söylediğini belirtiyor.

Muhteşem Candan merhumun şarkıyla ilgili duygularını, “Eseri stüdyoda günlerce dinledi, okudu ve bir hafta sonra ‘tamamdır ESERİ ANLATABİLDİM’ demişti” şeklinde özetliyor.

Sözleri Şakir Askan’a, müziği Kemal Taşçeşme’ye ait olan eser, albümün çıkış tarihinden önce ve ilk kez dijital müzik platformlarında bir hafta boyunca “Müslüm Baba” sevenlerin beğenisine sunulacak.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA