Mudanya'nın bisiklet sporcusu zirveye pedal çevirdi

Mudanya'nın bisiklet sporcusu zirveye pedal çevirdi


SPOR 1.07.2025 07:44:07 0
Mudanya

Mudanya Belediyesi sporcusu Gökhan Uzuntaş, Kapadokya Bisiklet Festivali’nde 51 km’lik MTB parkurunda birincilik kazanırken, 2025 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride Türkiye Şampiyonu oldu.

BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi sporcusu Gökhan Uzuntaş, bisiklet sporunda üst üste başarılara imza attı.

Kısa bir süre önce Kapadokya Bisiklet Festivali’nde 51 kilometrelik zorlu MTB parkurunu 2 saat 27 dakika 38 saniyede tamamlayan Uzuntaş, erkekler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkarak Mudanya’nın adını uluslararası arenada zirveye taşımıştı.

Isparta’da 25-29 Haziran tarihlerinde düzenlenen 2025 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride Türkiye Şampiyonu olan Uzuntaş, Mudanya’yı bir kez daha gururlandırdı.

Mudanya Belediyesi, sporcusunun; hem Kapadokya’daki uluslararası başarısını, hem de Türkiye Şampiyonası’ndaki çifte zaferini kutlayarak, katıldığı her yarışta Mudanya’yı başarıyla temsil eden Gökhan Uzuntaş’ı tebrik etti.

SPOR


GÜNDEM

İstanbul İtfaiyesi Bakırköy'de martı kurtardı
Manisa’da hıdırellez coşkusu
Manisalı annelere binlerce çiçek dağıtıldı
Bursa Nilüfer’de gökyüzü uçurtmalarla renklendi
Mudanya’da annelere özel 'Sevgi Sofrası'

SON DAKİKA