Miras paylaşımı için bir araya gelen akrabaların sahte içkiden zehirlendiği iddiası: 2 ölü, 3 yaralı

.


ASAYİŞ 27.11.2024 13:46:00 0
Miras paylaşımı için bir araya gelen akrabaların sahte içkiden zehirlendiği iddiası: 2 ölü, 3 yaralı

Tokat’ta miras paylaşımı için bir araya gelen akrabalar, iddiaya göre aldıkları alkol nedeniyle zehirlendi. 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, amca Bekir Baybars ve yeğeni Ali Baybars, Ali Baybars’ın annesi Fadime Baybars’tan kalan miras paylaşımı için İstanbul’un Ümraniye ilçesinden Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Ulutepe köyüne geldi. Amca ve yeğeni, köyde akrabaları D.B. (48), H.B. (46) ve V.B. (49) ile bir araya geldi. İddiaya göre görüşme sırasında akrabalar, amca-yeğenin İstanbul’dan getirdikleri içkiden içti.

Daha sonra İstanbul’a dönen amca Bekir Baybars hayatını kaybederken, yeğeni Ali Baybars da Tokat’ta yaşamını yitirdi. Rahatsızlanan D.B., H.B. ve V.B. ise, hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 2 kişinin kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek raporla belli olacağı belirtildi.
 

 


 


 

 

 

SPOR


GÜNDEM

İzmir Çiğli’de Srebrenica Soykırımı’nın 30. yılı anıldı
Bursa Yuvam'da kayıt dönemi
İzmit'in Cephanelik’teki su sorununa kalıcı çözüm
Sivas Zabıtası'ndan pazarlarda tartı denetimi
Bursa Nilüfer’den İzmir’e yardım eli

SON DAKİKA