Miraç Kur’an Kursu tarafından düzenlenen fener alayı programı, yoğun bir katılımla ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Programa Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin de katılarak öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.
Birlik ve beraberlik duygularının öne çıktığı programda, öğrenciler ellerindeki fenerlerle bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Manevi bir atmosferin hakim olduğu etkinlikte dualar edildi ve kardeşlik ile dayanışma mesajları verildi.
Programın organizasyonunda emeği geçen kurs öğreticileri Fatıma Gül, Rumeysa Süslü Korkut, Havva Aygül, Fatma Güner, H. Yasemin Daşbaşı, Şeyma Efe, Banu Çakmak ve Bilgi Akdemir’e teşekkür edildi.
Miraç Kur’an Kursu yetkilileri, bu tür etkinliklerin çocukların hem manevi gelişimine hem de toplumsal birlik ruhuna katkı sunduğunu vurgulayarak, benzer programların devam edeceğini ifade etti.