Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle ‘Öğretmen Kariyer Fuarı’ gerçekleştiriliyor


DUYURULAR 7.01.2020 16:59:00 0
Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle ‘Öğretmen Kariyer Fuarı’ gerçekleştiriliyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteğiyle ‘Öğretmen Kariyer Fuarı’ 13 üniversitenin Dekan ve Öğretim Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un ‘Öğretmen Eğitimi’ne yönelik açıklamalarının ardından üniversiteler harekete geçti. Yenilikçi Eğitim Geliştirme ve Araştırma Merkezi (YEGAM) ana sponsorluğunda ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen ‘Öğretmen Kariyer Fuarı’ 11-12 Ocak tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu program, öğretmen, öğretmen adayları ve eğitimcileri bir araya getirecek. Programa, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı katılacak.

 

Fuarda, ‘Eğitimde 21. Yüzyıl Becerilerinin Kullanımı’, ‘Özel Okullarda Eğitim ve Öğretmenlik’, ‘Özel Eğitim’, ‘Öğretmenlik Kariyerinde Gelişim ve Alternatifler’ ve ‘Yönetimde Yenilikçi Uygulamalar’ gibi başlıklar üniversitelerin Dekanları ve Öğretim Üyeleri tarafından değerlendirilecek.

 

NOT: 11 Ocak 2020 Cumartesi günü açılış konuşması yapacak isimler aşağıdaki gibidir:

 

 

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA