Meteorolojiden fırtına uyarısı

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNİN GENELİNDE HAVA PARÇALI VE ÇOK BULUTLU, AKŞAM SAATLERİNE KADAR ARALIKLI HAFİF SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK


GÜNDEM 3.06.2020 12:51:30 0
Meteorolojiden fırtına uyarısı
Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı yapılarak çatı uçması, ağaç devrilmesi vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu Bölgesinin genelinde hava parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği bölgede rüzgâr güneybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
“Fırtına uyarısı”
Rüzgarın öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinde, güneybatıdan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA