Mersin'de MERCEK ön büro kursu istihdama hazırlıyor

Mersin

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin MERCEK Mesleki Eğitim Merkezleri'nde turizm sektörüne yönelik ön büro kursu devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren MERCEK Mesleki Eğitim Merkezleri, istihdama yönelik eğitimlerini sürdürüyor.

MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Hal Sosyal Yaşam Merkezi’nde devam eden ve toplam 13 kursiyerin yararlandığı ön büro kursunda, teorik ve uygulamalı eğitim veriliyor.

Turizm Sektörüne Yönelik Donanım

Özellikle turizm sektöründe yer almak ya da bu alanda donanım sahibi olmak isteyen vatandaşların ilgi gösterdiği kurs, kursiyerlere ön büro hizmetleri konusunda temel bilgi ve beceri kazandırıyor.

İstihdam Yeterliliği ve Destek

Eğitim sonunda kursiyerler otel, tatil köyü, butik işletme ve turizm acentelerinde çalışma yeterliliğine sahip oluyor. İstihdam olanaklarının artırılması amacıyla kurs sonunda Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’ne de yönlendirilen kursiyerler, böylece iş başvurusu süreçlerinde profesyonel destek de almış oluyorlar.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Atatürk Üniversitesi'nden milli takım başarısı
Van Müftüsü: Hilal tespitinde yetkili mercilerin kararı esastır
Ağrı'da kaçakçılık operasyonu: 5 bin litre akaryakıt ve 499 sikke ele geçirildi
Bingöl'de Ramazan hazırlıkları başladı, alışveriş yoğunluğu yaşanıyor
Ünlendi Barajı su tutmaya başladı, Iğdır'a 1,9 milyar liralık yatırım
Haberi Sesli Oku