BELEDİYELER

BELEDİYELER Haberleri

Manisa'da Başkan Zeyrek pazarlığa aracı oldu

Manisa'da Başkan Zeyrek pazarlığa aracı oldu


BELEDİYELER 13.06.2024 18:17:06 0
Manisa

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, kurbanlık hayvan satışlarının gerçekleştirildiği Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret etti. Kurbanlık hayvan satıcıları ve kurbanlık almak isteyen Manisalılarla bir araya gelen Başkan Zeyrek, kurbanlık pazarlıklarına da eşlik etti.

MANİSA (İGFA) - Kurban Bayramına sayılı günler kala kent merkezinde bulunan Canlı Hayvan Borsası’nda kurbanlık hayvan satışları devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce ile birlikte hayvan satışlarının gerçekleştirildiği Hayvan Borsası’nı ziyaret etti.

Farklı şehirlerden ve Manisa’nın ilçelerinden gelen kurbanlık hayvan satıcılarına bereketli satışlar dileyen Başkan Ferdi Zeyrek, taleplerini de dinledi.

Başkan Ferdi Zeyrek, kurbanlık havyan satın almak için Canlı Hayvan Borsası’na gelen Manisalılarla da bir sohbet etti. Kesilecek kurbanların kabul olmasını da temenni eden Başkan Zeyrek, inceleme esnasında karşılaştığı kurban pazarlığına da eşlik ederek, satıcı ve alıcının anlaşmasını sağladı.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir kurslarına davet
Başkan Aydın: Osmangazi’de konaklama süresini 1 haftaya çıkartacağız
Manisa'da Başkan Zeyrek pazarlığa aracı oldu
TOFAŞ, Marcquise Reed ile anlaştı
Taksim Maksemi 'Cumhuriyet Müzesi'ne dönüştü

SON DAKİKA