Malatya'da polis ekipleri, sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi ise tutuklanma kararı çıktı.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yeşilyurt Merkez Fatih Mahallesi'ndeki bir ikamette ve 2 şahsın üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 212,27 gram sıvı metamfetamin, 21,53 gram metamfetamin ve 59,61 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Bu buluntuların ardından 2 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler, polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme, yapılan değerlendirme sonucunda her iki zanlı hakkında da tutuklama kararı verdi.