Malatya'da Yarış Atları Karayoluna Çıktı: 6 At Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Malatya

Akçadağ'da Sultansuyu Tarım İşletmesi'nden kaçan yarış atları Malatya-Ankara karayolunda kazalara neden oldu. Olayda 6 at telef olurken, 4'ü yaralandı ve 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Atların Kaçışı ve Karayoluna Çıkışı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen yarış atları, bilinmeyen bir nedenle tavlarından kaçtı. Kaçan atlar, akşam saatlerinde Malatya-Ankara karayolunun Sultansuyu mevkiine çıkarak trafik kazalarına yol açtı.

Kazanın Sonuçları ve Hasar

Kaçan atlar nedeniyle 3 araç büyük hasar alırken, 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen atlardan 6'sı telef oldu, 4 at ise yaralı olarak yakalanıp tedavi altına alındı.

Yetkililerin İncelemesi ve Açıklamalar

Bölgede Akçadağ Kaymakamı ile birlikte incelemelerde bulunan Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, olayın kendilerini çok üzdüğünü kaydetti. Durumdan haberdar olur olmaz bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldıklarını ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini söyledi. Başkan Ulutaş, kaçan 19 atın 9 tanesinin yakalandığını, 6 atın telef olduğunu ve yaralı 4 atın ise tedavi altına alındığını kaydetti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Soğuk Hava Araç Camlarını Buz Kapladı
Hakkari'de Kontrolden Çıkan Araç Zap Suyu'na Uçtu: 1 Ağır Yaralı
Malatya'da Yarış Atları Karayoluna Çıktı: 6 At Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı
Elazığ'da 'Dur' İhtarına Uymayan Motosikletliye 70 Bin Lira Ceza
Regaip Kandilinde Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı
Haberi Sesli Oku