TANITIM

TANITIM Haberleri

MAILLON DE CARTIER

Cartier, yeni saat koleksiyonu Maillon de Cartier ile klasik kodlarını yeniden yorumluyor ve zincirinin ön planda olduğu yeni bir mücevher saat sunuyor.


TANITIM 3.04.2020 13:03:00 0
MAILLON DE CARTIER

AJANSTURKHABER

 

Maillon de Cartier, her şeyden önce ve öncelikle bir stil beyanı; Cartier saat stüdyoları tarafından tasarlanan bir mücevher, Maison’un kreatif saat yapım repertuvarına eklenen benzersiz bir saat.Zincir detayları diyagonal biçimde dengelenmiş bir bileklikten oluşan Maillon de Cartier, yuvarlak ve gösterişli bağlantıları ve ultra feminen zarafetiyle zamanda yolculuk yapıyor. Bu bilezik, saatin merkezini oluşturan obje olarak Cartier’nin klasik kodlarını bugünün davranış modelleriyle yeniden yorumluyor. Cartier Saat Tasarım Direktörü Marie-Laure Cérède, saatin bileklik kısmının yapısını bozarak ve aynı zamanda derinlik kazandırarak tasarım sınırlarının ötesine geçtiklerini belirterek, koleksiyonun yarattığı etki ve duygunun, saatin mekanizmasında ve aynı zamanda geriliminde yer aldığını söyledi.

 

Yeni koleksiyonun tüm detayları, bilekliği oluşturan çizgilerin eğimi ve kadranın harmanlandığı perspektifi vurgulayan kıvrımlarda gizli. Bu yorum, kasanın ve halkaların kendilerini grafik bir hareketle bütünleştirmelerine imkan tanıyor. Dikdörtgen bağlantılar, altıgen kadran ve konik köşeler, Maillon de Cartier’nin tasarım ve ritmik geometrisini tetikliyor. Halkaların formundan fasetli kasasına kadar bu tasarım tutkusu, Maillon de Cartier’nin ruhuna radikal bir esinti kazandırırken, hacminiyse belirgin, açılı ve yoğun kılıyor.

 

Benzersiz bir koleksiyon olan Maillon de Cartier, tasarımını zenginleştiren taşlar ve olağanüstü parçaları da bir araya getiriyor. Koleksiyonda yer alan saatlerin kadranları, halkalarda yer alan taşların dizisini yansıtacak şekilde yerleştirildi. Mavi lake ve tsavorit taş seçimi, saatin kinetik salınımına katkıda bulunuyor. Koleksiyonda yer alan siyah lake pahlı halkalarla sarı altın ve pırlanta detaylı modelleriyle Cartier, grafik etkiyi ve kontrastı vurguluyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Belediye Başkanı Kasap tüm Şehit ailelerini Beypazarı’na davet etti
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti
Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi

SON DAKİKA