LÖSEV Artvin TSO'yu ziyaret etti, iş birliği görüşüldü

LÖSEV Artvin TSO

LÖSEV heyeti Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek çocuklar ve aileler için iş birliği olanaklarını ele aldı.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Samsun Şubesi İl Koordinatörü Ferhan Taşkınsu, İl Koordinatörü Kübra Akın Küçükaras, Kurumlarla İletişim Yöneticisi Banu Özkollay ve Sosyal Hizmet Yöneticisi Cansu Aksoy, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Çalışmalar ve İş Birlikleri Masaya Yatırıldı

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Gerçekleştirilen ziyarette, LÖSEV’in yürüttüğü çalışmalar ve sosyal destek projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunulurken, çocukların ve ailelerinin yanında olmayı önceleyen iş birliği olanakları ele alındı.

TSO'dan Tam Destek Sözü

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, çocukların geleceği için yürütülen her türlü çalışmayı önemsediklerini belirterek, LÖSEV’in özverili çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bursa'da Kooperatifçilik ve Gıda Güvenliği Eğitimi Başladı
CHP'li başkanlar deprem bölgesinde anma ve dayanışma ziyaretinde
Bakan Ersoy Malatya'da kültür ve turizm çalışmalarını inceledi
Zonguldak'ta Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
Maltepe'de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Başladı
Haberi Sesli Oku