KURUMSAL SEYAHATTE YENİ YAPILANMA: BIZIGO.COM


TANITIM 19.11.2019 16:24:00 0
KURUMSAL SEYAHATTE YENİ YAPILANMA: BIZIGO.COM

Erka Grubu, halihazırda kurumsal seyahat ve etkinlik yönetimi alanında yüzlerce firmanın çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Şimdi ise, yazılımını kendi bünyelerindeki Ar-Ge Merkezi’nde geliştirdikleri “Bizigo.com” ürünü ile kurumsal seyahatleri farklı bir boyuta taşıyorlar.

2017 yılından bu yana her gün büyüyen, genç ve araştırmacı ekibi ile yüzlerce kurumsal firmanın seyahat ve etkinlik yönetimini gerçekleştiren Erka, sektördeki başarısına bir yenisini daha ekledi.

Turizmde yeni boyut
Bizigo.com ile tek tıkla kurumsal seyahat

Erka, faaliyet verdiği iş ortaklarına, rezervasyon yönetimini kolay ve hızlıca yapabilme imkanı sunan Bizigo.com ile fark yaratıyor. Erka tecrübesi ile kurulan Ar-Ge Merkezi’nde inovatif yaklaşım ve son teknoloji alt yapı ile geliştirilen Bizigo.Com kurumsal seyahat planlamasında, firmaların bir numaralı tercihi olmayı hedefliyor.

Erka, “Bizigo.com” ile uçak bileti, konaklama ve toplantı organizasyonlarını tek bir portal üzerinden hizmete sunuyor. Şirketlerin iş seyahatlerini, kullanıcılarının taleplerine en uygun şekilde tasarlanmış, esnek işleyiş yapısına sahip gerçek zamanlı bir on-line rezervasyon portalı olan Bizigo.com, kullanım kolaylığı ile zaman ve maliyet tasarrufu sağlarken, aynı zamanda gelişen teknolojiyi de en verimli şekilde kullanıyor.

Seçkin firmalar tarafından tercih edilen Bizigo.com, kurumların gereksinimlerini ön planda tutarak, kurumsal gezginlerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebiliyor.

Bizigo.com ile yürütülen faaliyetler arasında; uçak bileti, otel rezervasyonları,raporlama, vize bilgileri, araç kiralama, transfer ve toplantı planlama yer alıyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA