Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi Elazığ’dan

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi Elazığ’dan

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi Elazığ’dan

Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali’nde Elazığlı öğrencisi Muhammed Yahya Sertkaya birinci oldu.

2025-2026 eğitim öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak yürüttüğü mesleki yarışmalardan Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali Muş’ta gerçekleştirildi. Bölge Finallerine Elazığ il birincisi olarak katılan Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Yahya Sertkaya bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Sertkaya, 30 Nisan tarihinde Adana’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde Elazığ’ı temsil etmeye hak kazandı.
Milli Eğitim Müdürü Beraat Şahin yaptığı açıklamada,"Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında ilimizi Türkiye Finallerinde temsil edecek olan öğrencimiz Muhammed’i, öğretmenlerini ve Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tebrik ediyor, Muhammed Yahya’ya Türkiye Finallerinde başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Çaldıran’da 4 kilo 60 gram skunk ele geçirildi
Van’da 3 milyon 660 bin TL değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Malatya’da depremde hasar gören cami kontrollü şekilde yıkıldı
Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor
Erciş’te taşlı sopalı kavga: 3 yaralı
Haberi Sesli Oku