KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YENİ BİNASINA ZİYARET

.


ÖZEL HABER 30.10.2021 16:08:00 0
KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YENİ BİNASINA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yeni binaya taşınan Kültür ve Turizm Erzurum İl Müdürlüğü’ne, Ajans Türk Haber gazetesinin sahibi Bülent Çamlı ve ekibi ufak bir ziyarette bulundu.

Yeni binasına taşınan Kültür ve Turizm Erzurum İl Müdürlüğü’ne, Erzurum’un sevilen gazetelerinden Ajans türk haber gazetesi adına, gazetenin sahibi Bülent Çamlı ve gazetenin muhabiri Muhammed Burak Güven olarak, ziyarette bulunuldu. Ziyarette, Erzurum hakkında turizm ve kültürel açıdan konuşmalar da ele alındı. Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, yapacağı ve yaptığı icraatlardan söz ederek, Erzurum’da ki kendi alanlarında ki bütün sorunların çözülmeye başlandığını dile getirdi.

Konuşmasına devam eden Almaz: “Şimdi ki bina bir çok açıdan daha güzel. Geniş ve ferah olması, çalışma hevesini arttırıyor. Bir kaç sorun var, onu da halletsek başka sorun kalmaz.” diye belirtti. Ajans türk haber adına Kültür ve Turizm Erzurum İl Müdürü Cemal Almaz başta olmak üzere bütün çalışanlara yeni yerinde hayırlı olsun der, başarılarının devamını dilerim..

Muhammed Burak Güven


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!

SON DAKİKA