Küçük Hayaller Festivali Çocuk Yüzlerini Ünlüler Jürisi İle Seçti…


DUYURULAR 21.02.2020 11:54:00 0
Küçük Hayaller Festivali Çocuk Yüzlerini Ünlüler Jürisi İle Seçti…

Küçük hayallerin büyüdüğü çocuk etkinliği ‘Küçük Hayaller Festivali’ bu yıl iki yaşında! İlki geçtiğimiz yıl Eylül ayında gerçekleştirilen festivalin ikincisi 6-7 Haziran’da Adenpark Göktürk’te hayalperest miniklerle buluşmaya hazırlanıyor. Sinem Güven, Ragıp Savaş, Hale Caneroğlu, Beste Açar, Umut Oğuz ve Sevim Kuruçay Çam’dan oluşan jüri Nazan ve Kartal’ı festivalin çocuk yüzü olarak seçtiler. Online yapılan yarışmaya anneler çok ilgi gösterdi.

‘2. Küçük Hayaller Festivali’ doğadaki çocuk festivali olarak açık havada oksijen yüklü bir ortamda, çimlerin üstünde spor, sanat, bilim ve yaratıcılık dolu atölyeleri ile ailelere eşsiz bir hafta sonu geçirtmeye hazırlanıyor. Birbirinden keyifli atölye çalışmalarından söyleşilere, ünlü konuklardan tasarım dozu yüksek alışveriş seçeneklerine, sahne şovlarından canlı performanslara, oyundan lezzete, çocukların hayal ettiği her şey Küçük Hayaller Festivali’nde!

Göktürk’ün şehrin karmaşasından uzak, sakin ortamında, doğa ile iç içe olacağınız Adenpark’ta olacağız. Sizleri de hep birlikte, çocuklarımızın küçük hayallerini büyütmeye bekliyoruz!..


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA