Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’dan Erdoğan’a Elazığ mesajı


POLİTİKA 26.01.2020 18:41:00 0
Kral Selman ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’dan Erdoğan’a Elazığ mesajı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Elazığ’daki deprem sonrasında meydana gelen ölüm ve yaralanmalardan dolayı taziye mesajı gönderdi.

 

“SİZ VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKI İÇİN DUA EDİYORUZ”

 

www.korfezhaberi.com sitesinin haberine göre, Kral Selman mesajında, “Türkiye’nin doğusunda meydana gelen deprem haberlerini ve bunun sonucunda meydana gelen ölüm ve yaralanmaları öğrendik. Cumhurbaşkanı’na, ölenlerin ailelerine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kardeş halkına, Suudi Arabistan hükümeti adına içten başsağlığı dileklerimizi gönderiyoruz. Alllah’tan ölenlere rahmet, ailelerine sabır ve teselli, yaralılar için acil şifalar diliyoruz. Allah’ın sizi ve Türkiye Cumhuriyeti halkını tüm talihsizlik ve zararlardan koruması için dua ediyoruz” dedi.

 

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ise mesajında, “Türkiye’nin doğusunda meydana gelen deprem ve neden olduğu ölüm ve yaralanma haberlerini aldım. Cumhurbaşkanı’na ve tüm ölenlerin ailelerine içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum, ölenlere Allah’ta rahmet ve tüm yaralılar için hızlı bir iyileşme diliyorum” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den

SON DAKİKA