Koyun yetiştiricisi şiir kitabı yazdı

Oltulu Şair Mesut Altunkaynak “Sitem” isimli şiir kitabının baskısını tamamladı.


GÜNDEM 14.11.2019 10:21:00 0
Koyun yetiştiricisi şiir kitabı yazdı

Altunkaynak'ın şiirlerinde genelde Vatan aşkı, Beşeri Aşk, İlahi Aşk, İnsani değerler ve çeşitli konuları şiire döktüğü “Sitem” her okuyucunun kendine ait bir iz, kendini anlatan bir şiir bulacağı sade ve akıcı bir dille yazılmış 115 şiirin bulunduğu bir şiir kitabı.


 

Mesut Altunkaynak 1984 yılında Erzurum'un Oltu İlçesi Derebaşı köyünde dünyaya geldi. İlkokulu aynı köyde okudu Ortaokulu İmam Hatip Orta Okulunda, Liseyi Oltu Anadolu lisesinde okudu. Evli üç çocuk babası Şair Altunkaynak küçük baş hayvancılık ile uğraşıyor.


 

Şair önsözünde şöyle sesleniyor;


 

“Bir Sitem benimkisi kimsenin bilmediği


 

Bir Sitem kimselere dokunup değmediği


 

Bir Sitem hiçbir zaman yerini bulmadığı


 

Gönülden kopup gelen küçük bir sitem”

AK Parti Yakutiye Gençlik Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan “Bugün Fidan, Yarın Nefes Kampanyası” kapsamında 300 fidanı toprakla buluşturdu.


 

AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları olarak Gelecekte daha yeşil ve daha nefes alan bir Türkiye hedefi ile projeye destek olan Ak Parti Yakutiye Gençlik Başkanı Muhammet Emin Demirci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan “Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında bizde Ak Gençlik olarak 300 fidanı toprakla buluştuk. Bu kapsamda bize desteklerini esirgemeyen Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'a teşekkür ederim.” dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA