Kovancılar'da sabah namazı buluşması düzenlendi

Kovancılar

Kovancılar'da 'Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz' etkinliği kapsamında sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Camiler Kalp Atışı Oldu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz" etkinliği kapsamında anlamlı bir sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Program, Kovancılar Afetler Camii'nde icra edildi.


Dua ve Sohbetle Tamamlandı

Sabah namazının ardından cemaatle birlikte yapılan dua ve tesbihatın ardından, İlçe Müftüsü İrfan Çavaş katılımcılara bir sohbet gerçekleştirdi. Yapılan duaların ardından program sona erdi.


İkramla Son Bulan Anlamlı Buluşma

Etkinlik, program sonunda cami cemaatine yapılan ikramla tamamlandı. Bu buluşma, camilerin toplumsal hayattaki birleştirici ve manevi merkez olma rolünü bir kez daha hatırlattı.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Çaldıran’da gençlik huzura koşuyor: Kitaplar müftülükten gayret gençlerden
Van’da bölge tarihinde bir ilk: Göğüs kafesi açılmadan kalp ameliyatı yapıldı
Başkan Bozcan: "Davos’a gitmeye gerek yok Hazar Gölü’ne gidelim"
Elazığ’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Jandarmadan zehir tacirlerine geçit yok
Haberi Sesli Oku