EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

Kocaeli İzmit'te afet farkındalığı

Kocaeli İzmit

Kocaeli İzmit'te afet farkındalığı

İzmit Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem bilincini artırmak amacıyla 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nde yüzlerce ziyaretçiye eğitim ve farkındalık kazandırdı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’nde gerçekleştirdiği etkinliklerle çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.

Hafta boyunca Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelen misafirler 17 Ağustos Deprem Anma ve Farkındalık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında 10 farklı okuldan gelen öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra bireysel katılımcılar da yer aldı. Yaklaşık 700 kişi müzeyi gezerek deprem eğitimi aldı.

Ziyaretler kapsamında; Deprem Simülasyon Odası, diorama (yapay enkaz alanı) ve sinevizyon gösterimi ile ziyaretçilere afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Öğrencilerin soruları uzmanlar tarafından yanıtlanırken, ziyaretçilerin deprem farkındalığını artırmak adına özenli bir çalışma yürütüldü.



Anahtar Kelimeler: Kocaeli İzmit' farkındalığı
Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bursa'da Diyabet Farkındalığı İçin Yürüyüş
Başkan Güler'den Ordu için birlik çağrısı
Ordu'da Kar Mücadelesi Başladı
Trafik Park Ara Tatilde Çocuklarla Doldu Taştı
Yunus Emre Mahallesi'nde Ulaşım Konforu Artıyor
Haberi Sesli Oku