Ziynet Sali Londra'da 'Kıbrıs Güzeli'ni ilk kez seslendirdi

Ziynet Sali Londra

Ziynet Sali, Londra konserinde Tamer'in söz ve bestesini yaptığı 'Kıbrıs Güzeli' adlı yeni şarkısını ilk kez dinleyicilerle buluşturdu.

Büyük Sürpriz Londra'da
Ziynet Sali, Londra'daki konserinde dinleyicilerine unutulmaz bir sürpriz yaptı. Sanatçı, ilk kez seslendirdiği "Kıbrıs Güzeli" adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturarak büyük bir heyecan yaşattı.

Sosyal Medyada Hızla Yayıldı
Konserde yoğun ilgi gören şarkı, kısa sürede sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konular arasına girdi. Dinleyicilerden gelen olumlu tepkiler, şarkının popülerliğini hızla artırdı.

Tamer'den İmza ve Vokal Desteği
"Kıbrıs Güzeli", Türkçe ve İngilizce sözleriyle dikkat çekiyor. Şarkının söz ve bestesine imza atan Tamer, aynı zamanda vokaliyle Ziynet Sali'ye konserde eşlik etti, şarkıya özel bir dokunuş kattı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bingöl’de İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yılı kutlandı
İzmir Bornova’da minikler öğrenerek eğlendi
Başkan Büyükakın pazarcı esnafıyla birlikte oruç açtı
Bursa Osmangazi’de çocuklar masallarla tarihi keşfediyor
Kocaeli İSU’dan Karamürsel’e güvenli altyapı
Haberi Sesli Oku