Kenan İmirzalıoğlu’dan ‘ev yapımı’ reklam

Türk Telekom, “Evde Kal” çağrısına reklam filmiyle destek verdi. Markanın yeni yüzü Kenan İmirzalıoğlu’nun kendi evinde çektiği reklam filmiyle bir ilke imza atıldı


MAGAZİN 26.03.2020 15:21:00 0
Kenan İmirzalıoğlu’dan ‘ev yapımı’ reklam

AJANSTURKHABER

 

 

 

 

İnsan odaklı bakış açısıyla Türkiye’nin her yerine hizmetlerini ulaştırmak için gece gündüz çalışan Türk Telekom, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ilk kez evden çekilen bir reklam filmiyle “#EvdenDeGüzel” diyerek herkesi “tek tek hep birlikte” mücadele vermeye davet etti.

 

Asıl başroldekileri alkışladı

Kenan İmirzalıoğlu’nun evde kalmanın önemini vurgulamak için kendi evinde ve kendi imkânlarıyla çektiği reklam filminin çekim süreci, hiç kimse evinden çıkmadan tamamlandı. İmirzalıoğlu, başrolde aslında kendisinin değil, bu zor dönemde iletişimin kesintisiz sürmesi için sahada görev yapan Türk Telekom çalışanları ve Müşteri Hizmetleri ekipleri ile Türkiye’nin sağlığı için canla başla çalışan tüm sağlık personelinin olduğunu vurguladı. Türk Telekom ve kendisi adına minnettarlık duygularını ifade eden İmirzalıoğlu, herkese tedbirli olma çağrısı yaptı.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA