KARTVİZİT YASAĞINI VEKİL VE DANIŞMANLARI İSTEMİŞ

TBMM Başkanlığı, milletvekili ve danışmanlarından gelen şikayetler üzerine ziyaretçilere Meclis içinde kartvizit taşıma yasağının uygulandığını açıkladı.


GÜNDEM 27.10.2019 13:06:00 0
KARTVİZİT YASAĞINI VEKİL VE DANIŞMANLARI İSTEMİŞ

Meclis’e girişlerde üst aramasında ziyaretçilerin üzerindeki kartvizitlerine el konuluyor. CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, ziyaretçilere yönelik kartvizit yasağının gerekçesini soru önergesi yoluyla TBMM Başkanlığı’na sormuştu.

BİLGİÇ: MİLLETVEKİLLERİ VE DANIŞMANLARI ŞİKAYET ETTİ
CHP’li Mahmut Tanal’ın soru önergesine cevap veren TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, milletvekillerinden ve milletvekili danışmanlarından gelen şikayetlerden dolayı Meclis’e gelen ziyaretçilere kartvizit yasağının uygulandığını bildirdi.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, şunları aktardı: “Genel güvenlik uygulamalarında ziyaretçilerin yanında getirdikleri makul sayıdaki kartvizitler ile ilgili herhangi bir işlem yapılmamakla birlikte, milletvekillerinden ve TBMM personelinden gelen sözlü şikayetlere binaen çoklu sayıda olan, dağıtımı yapılacağı anlaşılan ve üzerinde reklam içeriği bulunan kartvizitler TBMM Güvenlik Yönetmeliği kapsamında çıkışta teslim edilmek üzere emanete alınmaktadır.”



 

 

Ajansturkhaber, erzurum


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA