Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kapsamlı bir asayiş ve güvenlik uygulaması gerçekleştirdi. Operasyon, suç ve suçluyla mücadele kapsamında düzenlendi.
Yapılan aramalar sonucunda, 5 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 5 şarjör ve 65 fişek ele geçirildi. Ayrıca operasyonda 4 kurusıkı tabanca, bu tabancalara ait 1 şarjör ve 1 kurusıkı fişeği, 2 tüfek ve 101 kartuş da polis kontrolüne alındı.
Olayla bağlantılı olarak 11 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında gerekli adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.
Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, suç ve suçlulara karşı mücadelenin etkin bir şekilde ve artarak devam edeceği vurgulandı.