Kars'ta Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Kars

Kars Valisi Ziya Polat başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2025-2026 kış dönemi için alınan ve alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

Kış Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

Kars Valisi Ziya Polat'ın başkanlığında, Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Gazi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya ilgili kurum ve daire emirleri katılarak, 2025-2026 kış döneminde Kars'ta alınan ve alınacak tedbirler ile ilgili kurumlararası koordinasyon değerlendirildi.

Vali Polat'tan 'Kışa Hazırız' Mesajı

Toplantının açılışında konuşan Vali Ziya Polat, kış mevsimine yönelik tüm kurumların hazır olduğunu belirterek, "Kışa hazırız. Kurumlarla birlikte, kar yağışı ve olası olumsuz hava koşullarına karşı her türlü tedbiri aldık. Karın yağmasının ardından yapılacak çalışmalar, yollardaki güvenlik önlemleri, kapanan yolların açılması ve kapalı alanlarda vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda planlarımızı gözden geçirdik. Kars'ta tüm kurumlar kışa hazır" dedi.

Kurumlar Arası İş Birliği ve Sunumlar

Toplantıda Karayolları, İl Özel İdaresi, belediye ve diğer ilgili kurumlar tarafından sunumlar yapıldı. Kış şartlarına hazırlık kapsamında alınan önlemler değerlendirilerek, trafik güvenliği, yol durumu ve meteorolojik veriler üzerine detaylı bilgiler paylaşıldı.

Hazırlıkların Son Kontrolleri

Toplantı, katılımcıların öneri ve sorularının konuşulmasıyla sona erdi. İlgili birimler, kış aylarında karşılaşılabilecek her türlü olumsuz duruma karşı hazırlıklı olduklarını bir kez daha vurgulayarak, koordineli çalışmanın önemine dikkat çektiler.


Haber Kaynak : İHA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta Şehitler İçin Mevlit Programı Düzenlendi
Varto Spor Salonu'nda Voleybol Antrenmanları Yoğun İlgi Görüyor
Kars'ta Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı
Ağrı'da kavga polis müdahalesiyle kontrol altına alındı
Erzurum'da Kaçak Sigara Operasyonu: 1.273 Paket Ele Geçirildi
Haberi Sesli Oku