Karnına saplanan demirle hastaneye kaldırıldı

KARNINA SAPLANAN DEMİRLE HASTANEYE KALDIRILDIKARNINA SAPLANAN DEMİRLE HASTANEYE KALDIRILDIKARNINA SAPLANAN DEMİRLE HASTANEYE KALDIRILDI


ASAYİŞ 28.05.2020 21:45:00 0
Karnına saplanan demirle hastaneye kaldırıldı

Malatya’da karnına demir korkuluklar saplanan küçük kız itfaiye ekiplerinin operasyonu ile kurtarıldı.
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Efe Sokakta bulunan bir apartmanın demir korkuluklara tırmanan küçük kızın dengesini kaybetmesi sonucunda korkuluklar karnına saplandı. Çocuğun sesini duyan çevredeki vatandaşlar, olayı görünce durumu hemen 112 Acil ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri çocuğun karnına saplanan demiri kesmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından demir, demir kesme makinesi ile kesilirken yakınları küçük çocuğun ellerini tutarak sakinleşmesini sağladı. Ekipler tarafından yapılan müdahalenin ardından demirin kesilmesi ile sağlık ekiplerine teslim edilen küçük kız çocuğu ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından karnına saplı haldeki demirle birlikte Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


SPOR


GÜNDEM

Osmangazi Meydanı’nda esnaf buluşması
Bursa'da Gürsu Belediye Başkan adayı Halit Şefikoğlu AK Parti lehine 'Bağımsız'ca çekildi
Bursa'da Gökdere Pazar Yeri hizmete açıldı
İstiklalden İstikbale Özel Sergisi açıldı
Konya Büyükşehir'den Derebucak’a atık su arıtma tesisi

SON DAKİKA