ÖZEL HABER

ÖZEL HABER Haberleri

Kardeş Şehir Uygulamasının Tam Zamanı

.


ÖZEL HABER 7.02.2023 14:10:00 0
Kardeş Şehir Uygulamasının Tam Zamanı

Deprem bölgesi yanı başımızda 7-8 saatlik mesafede bir yer, ancak rahat çalışılması ve kimselere ayak bağı olunmaması açısından bilinçli ve düşünceli vatandaşlarımızın bu konuda hassas davranarak yığılmalara sebebiyet vermemek için gitmediği de malumdur. Şimdi bu aşamada Erzurum diyor ki; evlerimizin kapısı sizlere her daim açıktır.

Ancak şurası unutulmamalıdır ki, bu millet;  yaşanan bütün problemleri, bütün sıkıntıları ve bütün felaketleri el birliği ve gönül birliği içerisinde halletmiştir, yine halleder.

Deprem bölgesinde problem yaşayan bir aileyi Erzurum’da kendi evimizde misafir etmekten, aynı lokmayı paylaşacağımızdan ve çatımızı paylaşmak için can atacağımızdan da kimselerin şüphesi olmasın. Bu şehir tarih boyunca kimselere kapısını kapamamış, kapısına gelen hiç kimseyi de eli boş göndermemiş bir şehirdir.

Arzu ettiğiniz takdirde burada da bir çatınızın olduğunu sakın unutmayınız. Elbette ki kadim devletimizin gücü sizlere bir aş, bir çatı tedarik etmeye muktedirdir. Elbette ki insanlarımızın sizler üzerindeki yardım ve çabaları da tükenmeyecektir. Elbette ki çevrenizde ve bulunduğunuz ilinizde de bizim gibi düşünen ve hatta bizden daha sıcak çağrılarda bulunan insanlarımız da mevcuttur. Olması da kaçınılmazdır. 

Ancak bilinmelidir ki bizler kardeşiz. Kapımız da size her daim açıktır.
 


SPOR


GÜNDEM

Yıldırım’da atıkların dönüşümü için mobil çözüm
Başkan Ömeroğlu’ndan Anneler Günü mesajı
KOMEK ürünleri satışa sunuldu
Osmangazi Belediyespor’un yeni başkanı belli oldu
Başkan Yıldız’dan Doruk’a doğum günü sürprizi

SON DAKİKA