Kalben Trump Cadde’de konser verdi ‘Haydi Söyle’ gitti, ‘Sevdim Seni Bir Kere’ geldi

Farklı tarzı ve duruşuyla özellikle gençlerin gözdesi olan Kalben, geçtiğimiz akşam Trump Cadde’de sahne aldı. Her şarkı arasında dinleyenlerle kısa sohbetler eden Kalben, konsere usta müzisyen Özdemir Erdoğan’ın ‘Sevdim Seni Bir Kere’si ile başladı.


MAGAZİN 27.10.2019 16:04:00 0
Kalben Trump Cadde’de konser verdi ‘Haydi Söyle’ gitti, ‘Sevdim Seni Bir Kere’ geldi

Kendilerini üne kavuşturan, albümlerinde de yer alan ‘Haydi Söyle’yi ise hayranlarından gelen yoğun isteğe rağmen seslendirmedi.

Kendine özgü şarkıları ve yorumuyla özellikle gençlerin gözdesi olan Kalben, Trump Cadde Konserleri kapsamında geçtiğimiz akşam sahne aldı. Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde'de yoğun alkış eşliğinde hayranlarının karşısına çıkan Kalben, Özdemir Erdoğan’ın ‘Sevdim Seni Bir Kere’ şarkısıyla konserine başladı.

Sahnedeki rahat hali, her şarkı arasında seyirciyle sohbet etmesi ile sevenlerinin kalbine dokunan Kalben, onlara mesajlar da verdi; “Bu şarkı mesaj atıp cevap beklemeyenlerin, sevdiğini asla eşya zannetmeyenlerin, özgürlüğü seçenlerin şarkısı” diyerek ‘Çıkıp Giderken Çekip Giderken Dur’ şarkısını seslendirdi.

Hastaydım, iyileştim

Konsere çıkmadan önce hasta olduğunu söyleyen Kalben, sevenlerine “Ama sayenizde iyileştim. Beni sizler iyileştiriyorsunuz, sağ olun. Sizi seven, size değer veren insanlarla çevrelenmenizi temenni ediyorum” sözleriyle seslendi. Kalben’in sahnedeki son mesajı ise “Güneş doğmadığında da yanınızda doğru insanlar olsun” şeklinde oldu.

Haydi Söyle’yi söylemedi

Kalben, dinleyenlerinden gelen tüm isteklere rağmen kendilerini üne kavuşturan ‘Haydi Söyle’ şarkısını sahnede seslendirmedi. Kalben geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’i kast ederek “Kadınlara silah çeken kişilerin şarkılarını bundan sonra söylemeyeceğim” demiş ve Haydi Söyle’yi repertuvarlarından çıkardığını açıklamıştı.


 

 

Ajansturkhaber, erzurum


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA