İzmit'te Kent Lokantaları Ramazan'da Ücretsiz İftar Verecek

İzmit

İzmit Belediyesi, Paşa ve Fevziye Kent Lokantaları'nda Ramazan boyunca ücretsiz iftar hizmeti başlatıyor.

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Paşa Kent Lokantası ve Fevziye Kent Lokantasında iftar saatinde ücretsiz yemek hizmeti sunacak

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Ramazan ayına yönelik sosyal destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan ayı boyunca kent lokantalarının iftar saatlerinde ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

İki Lokantada Hizmet

Bu kapsamda Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan kent lokantası ile Fevziye Camii yanında hizmet veren kent lokantası, Ramazan ayı süresince iftar saatlerinde vatandaşlara ücretsiz yemek sunacak. Uygulama sayesinde isteyen vatandaşlar, bulundukları noktaya göre bu iki kent lokantasından ücretsiz iftar hizmetinden yararlanabilecek.

Paylaşma ve Dayanışma Vurgusu

Başkan Hürriyet, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımız kent lokantalarımızda ücretsiz iftar sofralarımıza konuk olabilir” ifadelerini kullandı. Ücretsiz iftar hizmetinin Ramazan ayı boyunca her gün iftar saatinde devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Hizmet Üretim Endeksi Aralık 2025’te Yıllık %4,2 Arttı
Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi Ocak 2026’da Yıllık %43,58 Arttı
Erzurum İş Dünyası Küresel Pazara Açılıyor: Güney Afrika Temasları Tamamlandı, Sırada Fas ve Rusya Var
Yıldırım Belediyesi'nden gençlere eğitim koçluğu
Konya 2026 Avrupa Bisiklet Başkenti oldu, Velespit Müzesi açıldı
Haberi Sesli Oku