İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yetersiz kütüphane imza toplattı

İzmir Ekonomi Üniversitesi

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yetersiz kütüphane imza toplattı

İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri, üniversite kütüphanesinin iyileştirilmesi için üniversite yönetimine çağrıda bulundu. Özellikle sınav dönemleri kütüphane kapasitesinin yetersiz olduğunu vurgulayan Burak Delen adlı öğrencinin başlattığı kampanya ile bine yakın imza topladı.

İZMİR (İGFA) - İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri, kütüphane bütçesinin artırılması ve fiziksel alanının genişletilmesi talebiyle Change.org’da bir imza kampanyası başlattı.

Kampanyayı başlatan Burak Delen ve diğer öğrenciler, kütüphanenin yetersizliği nedeniyle öğrencilerin akademik çalışmalarının olumsuz etkilendiğini belirtiyor.

Kampanya metninde, özellikle sınav haftalarında kütüphanenin yoğunluğunun öğrencilerin çalışmasını güçleştirdiği, kütüphanenin fiziksel mekanının yetersiz olduğu ve daha fazla kaynağa ihtiyaç duyulduğu vurgulandı.

Öğrenciler, üniversite yönetiminden kütüphane ile ilgili bir inceleme ve değerlendirme yapılması, ardından da gerekli iyileştirmelerin yapılması için destek istiyor.

Kampanyayı başlatan üniversite öğrencisi Burak Delen, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kütüphane, bir öğrencinin en önemli çalışma alanlarından biridir. Ancak mevcut durumumuzda, kütüphanemiz bu görevi yerine getirememektedir. Bu kampanya ile sesimizi duyurmak ve üniversitemizin bu konuda gereken adımları atmasını istiyoruz" dedi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bakan Yerlikaya'dan aşırı hız uyarısı: Bir can daha kaybettik, buna dur demeliyiz
Yakutiye'de Eğitim Buluşması: Başkan Uçar Lise Müdürleriyle Bir Araya Geldi
MKE'nin MMT'si tüm testleri geçti, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hazır
Konkordato Başvurularında Artış: 2026'da Daha da Yükselecek
TARSİM'de Parsel Bazlı Verim Sigortası Dönemi: Pilot Uygulama Tekirdağ'da Başlıyor
Haberi Sesli Oku