İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 14-15 Şubat tarihlerinde düzenlenecek İzmir Duatlonu Türkiye Kupası için hazırlıklar son aşamada. Türkiye’nin en yüksek katılımlı duatlonu olacak organizasyon için geri sayım başladı.
İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle 14-15 Şubat tarihlerinde Çiğli’de İzmir Duatlonu Türkiye Kupası düzenlenecek.
Sasalı Kent Ormanı’nda spor tutkunları bir araya gelecek. Yarışmada koşu ve bisiklet aynı parkurda ve aynı ritimde tamamlanacak.
Yarışmacılar “M3”, “Yıldız”, “Genç”, “Elit”, “Yaş Grubu”, “Paraduatlon”, “PTWC” kategorilerinde mücadele edecek.
Yarışlara başvuru süreci tamamlanırken, geç kayıt için son tarih 11 Şubat Çarşamba günü saat 23.59 olarak belirlendi.