Erdoğan'a İtalya, Arjantin ve Katar'dan güven mektubu

Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç ülkenin büyükelçilerini kabul ederek ikili ilişkileri görüştü.

Üç Büyükelçiden Resmi Kabul

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen güven mektubu takdim törenlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya, Arjantin ve Katar büyükelçilerini kabul ederek ikili ilişkileri görüştü.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir dizi güven mektubu takdim törenine ev sahipliği yaptı.

İtalya'dan İlk Tören

Kabulde ilk olarak İtalya Büyükelçisi Giuseppe Manzo, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubunu sundu.

Arjantin ve Katar Temsilcileri

Daha sonra Arjantin Büyükelçisi Pablo Jose Rodriguez Brizuela ve Katar Büyükelçisi Faisal Abdullah H. A. Al-Hanzab da Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edildi.

İlişkiler ve İş Birliği Görüşüldü

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan kabul törenlerinde iki taraflı ilişkiler, diplomatik iş birliği ve güncel gelişmeler ele alındı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Çatalca İlke Sitesi'nde kentsel dönüşüm sözleşmeleri imzalandı
Huzurevi görüntüleri Türkiye'de değil, Kosova'da çekildi
ÇAK-TİM, okullarda afet farkındalık eğitimlerine devam ediyor
Ankara'da sigara bırakma etkinliği düzenlendi
Sakarya'da toprak analizi başvuruları başlıyor
Haberi Sesli Oku