Malatya'da istinat duvarı çöktü, 6 katlı bina tahliye edildi

Malatya

Battalgazi'de toprak kayması sonucu çöken istinat duvarı nedeniyle apartman boşaltıldı, cadde trafiğe kapatıldı.

Olay Gece Saatlerinde Meydana Geldi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın istinat duvarı, saat 23.45 sıralarında büyük bir gürültüyle çöktü. Çökmenin ardından yaşanan toprak kayması, bölgede ciddi bir risk oluşturdu.

Acil Ekipler Harekete Geçti

İhbar üzerine olay yerine polis, AFAD ve belediye ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri, çökme nedeniyle caddeyi tek yönlü olarak trafiğe kapattı. AFAD'ın bilgilendirmesinin ardından, apartmanda yaşayan vatandaşlar polis ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Bina Sakinleri Konteynerlere Yerleştirildi

Havadan görüntülenen binanın sakinleri, geçici barınma ihtiyaçları için konteynerlere yerleştirildi. Olayla ilgili başlatılan teknik inceleme ve soruşturma ise titizlikle sürdürülüyor.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Iğdır FK - Manisa FK maçı sonrası teknik adamlar konuştu
Cam silerken düşen öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
Ümit İnal: Erzurumspor yenilgisi ağır oldu
Iğdır FK ile Manisa FK 0-0 Berabere Kaldı
Van OSB Başkanlığına Memet Aslan Yeniden Seçildi
Haberi Sesli Oku