İstanbul'da 5 İlçede Kar Tatili İlan Edildi

İstanbul

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'un Beykoz, Sarıyer, Şile, Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinde eğitime 2 Şubat Cuma günü ara verildi.

Türkiye'nin birçok ilinden okullarda kar tatili haberi gelirken, bir tatil haberi de İstanbul'dan geldi. İstanbul'un Beykoz, Sarıyer, Şile, Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

İSTANBUL (İGFA) - Yoğun kar yağışı ve soğuk hava yurdun büyük bir bölümünde etkili olurken, kar ve buzlanma nedeniyle İstanbul'un 5 ilçesinde okullar tatil edildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; Beykoz, Sarıyer, Şile, Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinde eğitim-öğretime 2 Şubat Cuma günü 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Uzundere’de "yolda iftar" geleneği: Öğrenciler ve öğretmenler yoldan geçen sürücülere iftarlık dağıttı
Angut kuşlarının belgesel tadında göçü
Kars’ta Ramazan ayında gıda denetimleri aralıksız sürüyor
Kars’ta göçmen kaçakçılığı operasyonu: 2 organizatör ve 7 düzensiz göçmen yakalandı
Kaymakam Akın öğrencilerle iftarda buluştu
Haberi Sesli Oku