İspir'de firari FETÖ üyesi yakalandı

İspir

Erzurum'un İspir ilçesinde düzenlenen operasyonda, hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan FETÖ/PDY üyesi bir şahıs yakalandı. Şahıs, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.

Koordineli Operasyonla Yakalama

Erzurum'un İspir ilçesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), TEM Şube Müdürlüğü ve İspir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında, silahlı terör örgütü FETÖ üyeliği suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir şahıs yakalandı.


Adli Süreç ve Cezaevine Teslim

Yakalanan şahıs, derhal adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklama kararı verilen şahıs, Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilerek cezasını çekmeye başladı.


2025 Hedefleri ve Mücadele Kararlılığı

Jandarmadan yapılan açıklamada, 2025 yılında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında şu ana kadar FETÖ üyesi 18 kişinin yakalandığı duyuruldu. Açıklamada, terör örgütleri ile mücadelenin kararlılıkla ve hız kesmeden sürdürüleceği vurgulandı.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Bergama’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı
Başkan Demir’den trafiğe nefes aldıracak proje
Bakan Fidan, ABD Suriye Özel Temsilcisi Barrack’ı kabul etti
Kars'ta Taklit Ürün Operasyonu: 33 Parça Ele Geçirildi
Patnos Halk Kütüphanesi Kitapseverlerle Buluşuyor
Haberi Sesli Oku