ISINIRKEN TASARRUF ETTİREN ÇÖZÜMLER KOÇTAŞ’TA

Koçtaş, ısınırken tasarruf ettiren en iyi çözüm önerilerini en uygun fiyatlarla sunuyor. Soğuk kış günlerinde, yaşam alanlarında sıcacık bir atmosferin keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr


TANITIM 18.11.2019 17:15:00 0
ISINIRKEN TASARRUF ETTİREN ÇÖZÜMLER KOÇTAŞ’TA

veya Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

 

Her zaman en iyi markaları en uygun fiyatlarla tüketicileriyle buluşturan Koçtaş, soğuk havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde ısıtma kategorisindeki bütçe dostu ürün ve çözüm önerileriyle müşterilerinin yüzlerini güldürüyor.

 

Koçtaş; her ihtiyaca yanıt verecek kapalı ya da açık alanlara özel elektrikli ısıtıcılardan dört mevsimin kurtarıcısı kombilere, ısıtmanın en önemli parçalarından olan panel radyatörlerden ısıtıcı fanlara kadar dünyanın önde gelen markalarını tek çatı altında sunuyor.

 

Avantajlar dünyasının kapılarını açan Koçtaş Kart ayrıcalığıyla, en iyi marka ısıtıcılar en uygun fiyatlarla garantisiyle kış aylarının keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

 

DemirDöküm termosifon 899,90 TL’lik, Bylss yoğuşmalı kombi 2.990 TL’lik, Bylss 9 dilim yağlı radyatör 299,90 TL’lik, Flavel seramik ısıtıcı 499,90 TL’lik, Kumtel Ecoray mobil infrared ısıtıcı 129,90 TL’lik avantajlı fiyatlarıyla Koçtaş’taki yerini alıyor.

 

Tasarruf ettiren en iyi ısıtıcı çözümleri için Koçtaş mağazaları ile koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması ziyaret edilebilir.

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA