INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE ÖDÜL TÖRENLERİ START VERDİ

.


MAGAZİN 2.02.2023 18:42:00 0
INTERNATIONAL DIAMOND PRESTIGE ÖDÜL TÖRENLERİ START VERDİ

 


10 Nisan 2023’te gerçekleşek muhteşem galada iş, sanat, spor, televizyon ve magazin dünyasının en seçkin isimleri buluşuyor!


10 Nisan 2023 Pazartesi gecesi BG Production sahibi BARIŞ GÜLAY yönetiminde gerçekleşecek gecede iş, sanat, spor, televizyon ve magazin dünyasının en seçkin isimlerinin katılımıyla YILIN ELMASLARI ödüllerine kavuşacak. Basın ve magazincilerin hazır bulunacağı yıldızlar geçidi gibi gecenin sunuculuğunu başarılı manken Oksana Kuznetsova ile reklam filmlerinin aranılan yüzü Fırat Akıllı üstleniyor. Organizasyonu üstlenen ünlü sanatçı Barış Gülay, “Tüm katılımcılarımıza hem güzel bir gece yaşatmayı, hem de aynı zamanda kaliteyi hissettirmeyi hedefliyoruz. Tüm katılımcılara hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.  

Geniş katılımla adeta yıldızlar geçidi gibi geçmesi beklenen gegecede YILIN ELMASLARI ödüllerine kavuşurken kırmızı halı röportajlarında ise Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil ederek dereceler elde etmiş tescilli güzellerimiz Buse Ilgaz, Nevide Çiçek ve İlknur Bozkuş göze çarpıyor.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA