İletişim Başkanı Duran Gazzeli Gazetecilerle Buluştu

İletişim Başkanı Duran Gazzeli Gazetecilerle Buluştu

TRT World Forum kapsamında İstanbul'da bir araya gelen İletişim Başkanı Duran, Gazze'de görev yapan gazetecilerin zor şartlardaki çalışmalarını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TRT World Forum kapsamında Gazze'de görev yapan gazetecilerle İstanbul'da bir araya geldi. Duran, gazetecilerin zorluklara rağmen gerçekleri dünyaya aktarma çabasının önemine ve onurlu sorumluluğuna vurgu yaptı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TRT World Forum kapsamında İstanbul'da bir araya geldiği, Gazze'de görev yapan gazetecilerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İletişim Başkanı Duran paylaşımında, "Gazze'de görev yapan gazeteciler Sami Shehada, Sami Barhoom, Wael Dahdouh, Mahmoud Nizar Alsaadawi ve Mücahit Aydemir ile TRT World Forum kapsamında İstanbul'da bir araya geldik. Filistin'de yaşanan gelişmeleri tüm zorluklara rağmen uluslararası kamuoyuna aktarmak için gösterdikleri gayret, hakikatin izini sürmenin ne kadar önemli ve onurlu bir sorumluluk olduğunu ortaya koymaktadır. Zor şartlar altında görevlerini ifa eden kıymetli gazetecilerimizin cesareti ve fedakârlığı, insanlığın ortak vicdanını temsil etmektedir. Onların tanıklıkları, tarihin hafızasında daima yerini koruyacaktır." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da Şantiyede Silahla Yaralanan İşçi Hastanede Tedavi Altında
Malatya'da torbacı operasyonlarında 47 tutuklama
Malatya'da İki Ayrı Trafik Kazası: 4 Yaralı
Konya Beyşehir'e Turizm Yatırımı Tamamlanıyor
Van'da Kayalıklarda Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı
Haberi Sesli Oku